nero,pomoc

Potřebuji radu ohledně nera.Zničeho nic se nedaří nic vypálit.Po importu dvd a kliknutí na ikonu DALŠÍ se ukáže jen bílá tabulka nic se neděje,nero zamrzne.někdy běží mechanika a někdy ani to ne.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[14307] nero,pomoc

Standardní postupy:
1/ kontrola zapojení mechanik - jsou-li dvě tak jejich rozdělení switchem a správné zapojení napájecích kabelů + sběrnic. Ovšem pokud se mechaniky neměnily, tak asi tento problém opadá, ale pro klid duše ... :-)
2/ Přeinstalace Nera - nejprve standardní -> odinstalace - instalace!
3/ Pokud předešlé varianty nepomohou: odinstalace - vyčištění registrů - nová instalace

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[14308] nero,pomoc

S mechanikou se nic nedělalo,mám NTB.Přeinstalovával jsem nero i čistil registry.Jestli to nebude tím že mi tam dávali nějaký kodeky,ale tím to prý není.tak vážně nevím.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[14309] nero,pomoc

Ne, to by na to nemělo mít vliv. Mechanika jinak vykonává svou běžnou funkci bez problémů usuzuji. Samozřejmě se nabízí možnost vyzkoušet například jiný vypalovací program, nebo se zamyslet nad tím, od které chvíle to začalo zlobit, které instalace této chybě předcházely.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[14310] nero,pomoc

Pořád pátrám.Zajímaví je,že vypalovat cd jde,ale dvd ne.Změna nastala po instalaci prográmku změny vzhledu XP na Vista.Ale všechno se vrátilo zpět,přeinstalovalo se nero atd. a pořád vypalovat dvd nejde.Teď vypaluju ve Shrinku.Ale nero mě sedí víc.uvítám rady na nějakej dobrej vypalovací program.Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[14311] nero,pomoc

shrink je super program, a navís vypaluje přes nero, bez něj udělá pouze image, ale umí jen filmy což je škoda, a to ti přes nero nejdou žádný dvd?? ani třeba fotky??

Obrázek uživatele Honza
[14312] nero,pomoc

Zdravim,
zkusil jsi Alcohol, jak se chová?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[14313] nero,pomoc

Alkohol jsem ještě nezkoušel,zkusím.A vypalovat nejdou žádný filmy,jak z disku tak ani z mechaniky,jak jsem psal,tak importovat to jde v pohodě,ale při dalším kroku nero zamrzne,zůstane jen bílá tabulka a nic se neděje.Kdyby aspoň nero nefungovalo celý,ale když jen vypalování dvd...To je k zbláznění.

Obrázek uživatele Honza
[14314] nero,pomoc

Takže vypalovat dvd jdou ? Ale přes Nero ne?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[14315] nero,pomoc

ne ne,já to špatně napsal.Dvd vypalovat přes nero právě nejde,jen cd.

Obrázek uživatele Honza
[14316] nero,pomoc

Zkuste tedy co dělá alcohol 120 % :))