dobry den koupil jsem si hru pro evolution soccer 2008 a kdyz ji nainstaluji tak me to hazi tutu tabulku nevite co s tim?
Dobrý den, hra je originální?
ano je to original
Ostatní hry jdou správně?
ano jine hry jdou dobre proste normalne jsem ji nainstaloval a jak ji chci pustit tak se mi objevi toto :-(
Zkus to přeinstalovat
to uz jsem zkousel a dokonce jsem to instaloval na disk C a ani o nepomohlo
Tohle je dost složitý, může to dělat win nebo naka zpětna nekompatibilita a je fakt blbost kvůli hře přeinstalovat windows. Našel jsem nejaky temata, ale jsou ve francoužštině a řeši se to tam taky, ale tu neovladam du hledat dál, třeba se mýlím
uz jsem to vyresil tak uz nemusite hledat
A řešením bylo?
nainstaloval jsem to do slozky dokumenty :-)
Děkujeme za řešení, ale je to docela divné, že by to bylo jen změnou cíle instalace. LOCK
LedMat.cz - přináším LED světlo do Vašich domovů.
Dobrý den,
hra je originální?
ano je to original
Ostatní hry jdou správně?
ano jine hry jdou dobre proste normalne jsem ji nainstaloval a jak ji chci pustit tak se mi objevi toto :-(
Zkus to přeinstalovat
to uz jsem zkousel a dokonce jsem to instaloval na disk C a ani o nepomohlo
Tohle je dost složitý, může to dělat win nebo naka zpětna nekompatibilita a je fakt blbost kvůli hře přeinstalovat windows. Našel jsem nejaky temata, ale jsou ve francoužštině a řeši se to tam taky, ale tu neovladam du hledat dál, třeba se mýlím
uz jsem to vyresil tak uz nemusite hledat
A řešením bylo?
nainstaloval jsem to do slozky dokumenty :-)
Děkujeme za řešení, ale je to docela divné, že by to bylo jen změnou cíle instalace. LOCK