vypalování na CD,DVD

Při vypalování používám Nero 7-problém je ten,že při vytváření datového CD nebo DVD,nebo při zálohování se mi pomíchá sled fotogtafiií,i když je mám seřazené podle doby vyhotovení.Poradí mi někdo?

Obrázek uživatele tatik

Teď přesně nechápu kde je problém. Podle čeho se Vám řadí? Předpokládám, že podle názvu. Pořadí zobrazení podle určitého hlediska jde nastavit. Ať je to v průzkumníku nebo wincommanderu nebo něčem podobném.

Obrázek uživatele zdena

fotografie se neřadí podle nějakého systému,já je seřadím podle vyhotovovení,ale snímky jsou po vypálení úplně zpřeházené.Například 1.snímek je někde v prostředku a další snímky jsem na jiných pozicích než jsou vyhotoveny.

Obrázek uživatele tatik

Když vypálíte CD, v čem jej prohlížíte? Podle čeho si je necháte v tomto programu seřadit? Podle čeho poznáte datum vyhotovení, resp. podle čehomá počíatč poznat datum vyhotovení?

Obrázek uživatele zdena

fotografie si stáhnu do počítače z fotoaparátu,kde mám nastaven datum a čas ,potom si je upravím v programu Foto zoner studio 9,potom je vypálím v Neru,prohlížím buď na počítači nebo přes DVD na televizi a už jsou rozházené.

Obrázek uživatele tatik

Tak to bude problém. Předpokládám, že se Vám zobrazují podle názvu. Pokud chcete, aby se Vám zobrazovaly fotky podle data a času, bude třeba je pojmenovat například 110708001. 110708 znamená fotka z 11.7.2007 a 001 první v pořadí.

Obrázek uživatele zdena

děkuji,tohle jsem ještě nezkusila,vyzkouším to.

Obrázek uživatele tatik

spíš to mělo být s tím datumem naopak - rok, měsíc, den - tj. 080711