NOD32

Ahoj, mám menší problém :x kupuji si nový notebook a potřebuji antivirák. Kdybych chtěla NOD32 tak zdarma stáhnutí někde existuje nebo zdarma je jen ten 30denní??? A kdybych si ho teda koupila, jak jsem se dočetla, tak je všude jen na jeden rok. To potom už užívat nejde? Předem se omlouvám za takové otázky, ale když já se v tom vůbec nevyznám :shock: :D

Obrázek uživatele Peca
[46428] NOD32

Zdarma je ten 30dení. Jestli chceš docela dobrej free antivir, tak si zdarma stáhni Avast 5ku. Po registraci je volná licence.

Obrázek uživatele Adynka
[46429] NOD32

Zdravím, na tohle jsem se taky chtěla zeptat, ohledně toho avastu, jsem s avast home edition naprosto spokojená, ale koupila jsem si nový notebook a chtela jsem si tam nainstalovat aspon podobně kvalitní antivirus, tak jsem zvolila ten 30denní, ale ted pokud bych si chtěla naistalovat ten avast 5, jde ten předešlý avast pro antivirus odinstalovat?

A prosím Vás, mohly byste ještě napsat něco ohledně toho avastu 5 a popř. odkaz kde ho mohu stáhnout? Byla bych moc vděčná, moc děkuji.

Obrázek uživatele Barborka
[46430] NOD32

No něco o té registraci AVASTu 5? :-)

Obrázek uživatele lancelot202
[46431] NOD32

Jestli se sem můžu připojit, mohla by jsi taky zkusit Aviru. Je to free antivirus, ale jestli bys byla spokojená, tak si můžeš koupit taky Premium účet na něj.

Podle posledních testů se Avira free rovná i nějakým placeným antivirům, takže můžu jen doporučit.

Pak třeba na čištění různých malwarů a registrů je dobrý třeba Ad-adware nebo CCleaner, ale říkám je to jen čištění registrů, malverů a spywarů.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[46432] NOD32

Co se Avast 5 Free týče, podle posledního testu verze Free porazila většinu placených verzí ostatních programů.. verze Pro by měla být úplně nejlepší v testu, ale Avast se rozhodl nasadi tu "slabší" a dokázat, že i ta má na placené programy.. Avast je produktem Alwil Software, který znikl jako organizade dobrovolníků, bojujících proti virům.. jejich myšlenkou je udělat virům život těžší. proto poskytují verzi zdarma a i proti není tolik osekaná, jako jiné free verze.. samozřejmě placená verze má jisté výhody a bonusy, jako sandbox, ale virovou databázi používají nachlup stejnou.. rozdíl je u ich jen v tom, že Pro má větší pole působnosti..

To Adynka: verze Pro, až vyprší 30denní licence, sama, po tom, co tě bude informovat o vypršení, přejde do stavu Free a vypnou se Pro funkce.. pak bude ptořeba registrace..

To Adynka & Barborka: tu provedeš tak, že klikneš v okně Avastu na nápis Registrace (nevím, kde přesně je, protože jsem se už zaregistroval), tam vyplníš základní požadavky, plus dobrovolné body (prosím, vyplňujte vše, firmě Alwil to pomáhá vytvářet tak anonymní statistiku uživatelů a lépe tak přizpůsobit jejich SW, což se projevilo tím, jak moc je pětka od čtyřky vylepšená.. díky) a je hotovo, na jeden rok máš pokoj, pak proces opakuješ a zase máš rok pokoj..

já používám Avast osmým rokem a nedám na něj dopustit :P Avira pro mě není důvěryhodná, okolnosti jejího vzniku jsou diametrálně odlišné od účelu Avastu..

Obrázek uživatele Barborka
[46433] NOD32

Děkují za rady :))

A neví někdo něco o tom Avast 5, a jak odinstalovat 30denní Avast Proantivirus, když nikde nemůže najít "odinstalovat "?

Obrázek uživatele Peca
[46434] NOD32

původní antivirus odinstaluješ přes ovládací panely - programy a funkce (odebrat)

registrace se provádí přímo v uživatelském rozhraní Avastu

(viz. Tobiasův příspěvek)

Obrázek uživatele Barborka
[46435] NOD32

Děkujíííííííííííííí :D naprosto dostačující :))

A kde bych ho mohla stáhnout?

Obrázek uživatele Peca
[46436] NOD32
Obrázek uživatele Adynka
[46437] NOD32

Děkuji moc, stáhla jsem si teda tu 5 no, byla jsem zvyklá na avast 4.8 ale snad si časem zvyknu i na to nové! :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[46438] NOD32

určitě si zvykneš rychle ;) Avast! Free Antivirus je velmi povedený ve své páté verzi a velmi dobře poskládán..