Vyskakovací okna

Ahoj rádci. Prosím o radu. Mám nový NTB s W8 a je zde McAfee a ještě jsem si stáhnul Avast. V posledních pár dnech dochází k tomu, že mi celkem často při surfování po netu po klepnutí na běžný odkaz např. na seznamu.cz vyskočí okno s nějakou reklamou atd. Také se v textu objevují slova, která jsou výraznější (odkaz) a při najetí myší na tyto odkazy se zobrazují také reklamy. Rád bych se toho zbavil. Nevíte někdo co s tím...je možné, že bude nutné přenastavit firewall či něco jiného? Pro úplnost doma využívám wifi.

Díky za rady.

Obrázek uživatele kiko261

Čo sa týka antiviru, najlepšie je vždy mať len jeden dobrý a keď už, tak prípadne ešte nejaké proti spywaru. Čo sa týka McAfee je to blbosť, rovno to celé odinštaluj a Avast čo tam teraz máš by bolo dobre preinštalovať (avast je čo sa týka free antivirov asi najlepšia voľba, snáď potom ešte avira).
Čo sa týka tých reklám napíš aký používaš internetový prehliadač (napr. firefox, chrome alebo IE...), pretože dá sa stiahnuť fajnový doplnok, ktorý dokáže dokonca vypnúť reklamy aj na youtube a volá sa adblock, stiahneš tu https://adblockplus.org/ -sám ho používam spolu s mozillou a som spokojný.
Čo sa toho ďalej týka, môže to zapríčiňovať aj nejaký vírus, takže ak si poslednou dobou niečo do ntb sťahoval odporúčam ho prejsť týmto jednorázovým testom http://www.eset.com/cz/online-scanner-popup/ .

Obrázek uživatele licinka

jo co se týče těch reklam tak to jsem měla také u nového ntb. stalo se to tak, že jsem si něco nainstalovala a dala jsem fajfku nějaké sběrní informací a už to jelo a skákalo. Pak jsem to jenom odinstalovala a byl pokoj.