nová klávesnice TRUST... (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, koupil jsem si novou klávesnici TRUST přes USB, původně jsem měl multimediální klávesnici LABTEC PS2, ke které byl nainstalovaný ovladač.
Při výměně klávesnice TRUST PC automaticky rozpoznal nový hardware a uvedl, že zařízení je připraveno k použití. Bohužel již nefunguje mikrofon. Při testu hlasu ve zvukových zařízení je mikrofon nefunkční, přitom u původní klávesnice vše fungovalo. Prosím o radu, co mám dělat, aby mi vše fungovalo jak má ?

Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mohl by jsi tu klávesnici blíže specifikovat? ona má v sobě mikrofo?

Obrázek uživatele Dzamisek

Hezký den, kávesnice je uvedená v předmětu, není multifunkčí a nemá, ani mikrofon,je připojená přes USB kabel a na trust com, ovladače nepotřebuje nainstalovat, původní byla připojena kasicky.Mikrofón je připojen růžovým jack konektorem. Při Skype, nebo namlouvání hlasu přes mikrofón, tento nefunguje. Při testu hlasu, přehrávaní/záznamu, mikrofón nereaguje a test je negativní v PC je vše v pořádku. Nyní mám původní starou klávesnici uvedenou v tématu a mikrofon funguje bez problému, poradte co s tím?, děkuji, Džamísek.. 8-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

klávesnici jsi neuvedl, pouze že je to Trust, což je spousta klávesnic..

problém tedy nastává po připojení klávesnice, což znamená, že klávesnice ovladače POTŘEBUJE a nejspíš budou přiloženy na CD, které jsi s klávesnicí dostal..

Obrázek uživatele Dzamisek

Klavesnice Trust ClassicLine Keyboard...instalační CD nebylo součástí balení...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Klávesnice, která zakazuje mikrofon? Tak to jsme tu ještě neměli.
Pojďme na to od lesa - připojte novou klávesnici a otevřte si normálně přes ovládací panely zvuky (nastavení zvuků). Nevím teď, jestli máte XP, Vistu nebo sedmičku, každopádně se podívejte na kartu záznam (v XP je to pod souborem - Vlastnosti - záznam (myslím)) a podívejte se, zda-li tam není mikrofon zaškrtnutý jako ztlumený (u sedmiček "zakázaný")...

Obrázek uživatele Dzamisek

mám XP, mikrofon je v možnostech zaškrtnutý:o)))

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Na kartě záznam zaškrtnutý a na kartě přehrávání odškrtnutý?

EDIT by TOBiAS: poslední příspěvek není nutno citovat :))

Obrázek uživatele Dzamisek

přesně tak:o(( i tak to nefunguje...

Obrázek uživatele Dzamisek

pomoc žádná, ale i tak děkuji za snahu, cus :o)))

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ještě bych neházel flintu do žita, pardon za neaktivitu..

Klávesnice tedy vyhodí mikrofon hned po připojení a odpojení klávesnice způsobí okamžité zprovoznění mikrofonu?

Obrázek uživatele Dzamisek

přesně tak :o))

Obrázek uživatele Dzamisek

Dzamisek wrote:
přesně tak :o))
, nyní mám starou klavesnici genius s CD instalací a vše vpořádku, zmíněná nová je přes USB bez instalace, není potřeba, i když jsem odinstaloval SW pro starou klavesnici to nefunguje a opačně když je nainstalovaný SW také to nefunguje, fakt nevím co s tím, :o((

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

taktéž se omlouvám za neaktivitu, ale musíš nás omluvit, reagujeme jen na zvýrazněné topiky (zvýraznění znamená nový příspěvek, který jsme ještě nečetli) a občas se stane že něco přehlédnem, nebo padne internet či prohlížeč a pak už tat témata neividím.. pokud se delší dobu nic nedějě, tak se zkus připomenout, zde je zvykem reagovat i když nevíme, případně neřeštelné téma uzavřeme :)

abych si byl uplně jistý, zkusil bych, co dělá ta samá klávesnici u jiného počítače s XPčky, pokud taky vypne zvuk, obžaloval bych klávesnici a pokusil bych se o její reklamaci..

Obrázek uživatele Dzamisek

Díky juknu na to až bude možnost, můžeš uzavřít téma, mějte se moc hezky, cus:o)))