HDD_chybaaa

Cau, mam notebook acer..pul roku stary.. asi pred tydnem jsme hrali u kamose po siti..a z niceho nic se vypnul a pri spousteni se nezavadi hardisk..kdyz spustim bios, tak hdd neni rozpoznany..takze to zkousi zavadet os ze site..jednou se mi povedlo, ze jsem ho zapnul..nejakym zpusobem se hdd zavedl ae po pul hodine po instrukcni chybe opet spadl.. mam os Vista, stahnul jsem si win Xp Sp3 ..asi dve verze, pak jeste sp2 i sp1 ..ale ani jedno Cd se nenabootujee..porad se zkousi zavadet ze site a pritom mam v biosu nastavenou prioritu bootovani.. nemyslim si, ze by odesel hdd..nevite, co s tim? za tyden mi zacina skola a potreboval bych to dat dohromady : ( diky mooocc..

Obrázek uživatele TheALuminium
[35294] HDD_chybaaa

Mno opět ACER ... a mě se každý diví, proč se mi tato značka nelíbí a přitom je to nejvíce řešená a reklamovaná značka. Pokud BIOS nevidí HDD, tak je HDD ve špatném stavu, nebo je ve špatném stavu sběrnice, což by možná i odpovídalo tomu, že nechce bootovat z mechaniky. Pokud máte nastavené bootování z mechaniky a stále nejde ani po restartu BIOSu do základních hodnot, tak doporučuji notebook reklamovat.

Obrázek uživatele Kimnator
[35295] HDD_chybaaa

taky me to napadlo...a o aceru mi nemluv :))) to koupili rodice aniz by se poradili... :((((

Obrázek uživatele Kimnator
[35296] HDD_chybaaa

ale jeste mozna by to slo vyresit tim reset...bios jsem restartoval do defaultnich hodnot...ale jak se u notebooku resetuje? u stolniho pc to jde pres baterku, zkratovani nebo pres jumper..ale u not vubec netusim :(

Obrázek uživatele TheALuminium
[35297] HDD_chybaaa

No to je v podstatě to nastavení do "defaultních"hodnot. To je resetování.