Ovladač pro nVidia FX5700 (*VYŘEŠENO*)

Hezký den přeji,
mám dotaz ohledně ovladače na grafickou kartu nVidia GF FX 5700. Na offic. stránkách jsou "jakoby" dva ovladače a já nevím, který zvolit. Takže, zvolím si tam typ produktu GeForce, serii 5 FX Series a najde mi to ovladač s datem 2008.07.09, což je v pořádku, avšak v záložce Supported Products jsou pouze GeForce 6-9 series a moje FX 5700 series nikde.

Tak jsem zkusil vybrat možnost MX 4 Series a našlo mi to ovladač s datem November 2, 2006 a u podporovaných karet byla vypsána i ta moje GeForce FX 5700.

Tak teď nevím, který driver si vybrat. Jo a když to nechám na pc, aby mi našel vhodný ovladač, tedy Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products. tak mi najde tu možnost číslo 1.

Když jsem zkoušel instalovat obě verze, každou zvlášť, běželo to bez problému.

Je to taková prkotina, ale mě to nedá spát :)) Díky za rady :???:

Obrázek uživatele tatik

Ono je to svým způsobem jedno. Když nahrajete ovladače a vše funguje, je to dobrý. Je spousta lidí, kteří nahrávají různé ovladače a ne a ne se domluvit. Já bych to neřešil.
To, co je tam napsané za karty, ještě 100% neznamená, že to u Vás bude fungovat. Mělo by, ale nemusí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

noo, jistý si bdueš, pokud ten starý (steré) odinstaluješ a pak nainstlauješ nový. takhle ti tam zůstanou rozdílné soubory viset a windows si je najde jako ty správné.. pak by ti ty nový zas jít nemusely, ale teoreticky ti stjně nic novýho nepřinesou.. na GeForce 4 se přestaly psát ovladače cirka kondem roku 2006, pro 5700 FX se psaly do 2008, novější tedy podporu pro tuhle grafiku nemají..

Obrázek uživatele Vlastik

Takže si nechám který pánové? :)) Děkuji a můžete lock.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ty starý :D